Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a SIA Slovakia (First Data),  a kártyarendszert üzemeltető partnerünk a saját bankkártya rendszerében 2019. június 9. (vasárnap) 00:00 és 01:30 óra, valamint június 10. (hétfő) 00:00 és 01:30 óra között karbantartást hajt végre.

 

Emiatt előre láthatólag, a fent megjelölt időszakban, mindkét nap 45 – 45 percig a teljes kártyaforgalom szünetelni fog. Ezen időszakok alatt az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (továbbiakban MTB Zrt.) által kibocsátott bankkártyák nem lesznek használhatók sem saját, sem idegen ATM-eken és kereskedői bankkártya-elfogadó terminálokon. Ezen kívül a más hitelintézetek által kibocsátott bankkártyákat sem fogják tudni használni az MTB Zrt. hálózatába kapcsolt ATM-eken és kereskedői bankkártya-elfogadó terminálokon.

 

A tranzakciók elszámolásában nem várható késedelem.

 

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket!

 

Üdvözlettel:

Takarék Csoport

Figyelemfelhívás! - ismételt ügyfélátvilágítás

Felhívás Kötelező Ügyfél-átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek