Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a SIA Slovakia (First Data),  a kártyarendszert üzemeltető partnerünk a saját bankkártya rendszerében 2019. június 9. (vasárnap) 00:00 és 01:30 óra, valamint június 10. (hétfő) 00:00 és 01:30 óra között karbantartást hajt végre.

 

Emiatt előre láthatólag, a fent megjelölt időszakban, mindkét nap 45 – 45 percig a teljes kártyaforgalom szünetelni fog. Ezen időszakok alatt az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (továbbiakban MTB Zrt.) által kibocsátott bankkártyák nem lesznek használhatók sem saját, sem idegen ATM-eken és kereskedői bankkártya-elfogadó terminálokon. Ezen kívül a más hitelintézetek által kibocsátott bankkártyákat sem fogják tudni használni az MTB Zrt. hálózatába kapcsolt ATM-eken és kereskedői bankkártya-elfogadó terminálokon.

 

A tranzakciók elszámolásában nem várható késedelem.

 

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket!

 

Üdvözlettel:

Takarék Csoport

Figyelemfelhívás! - ismételt ügyfélátvilágítás

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében a Hitelintézeteknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítaniuk minden meglévő ügyfelüket! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek