Figyelemfelhívás! – ismételt ügyfélátvilágítás

   

Tájékoztatás kötelező ügyfél átvilágításról

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

2019.június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

 

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a pénzintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást, különös tekintettel a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

 

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező Ügyfelek esetében a Hitelintézetek kötelesek szolgáltatásaikat és termékeik hozzáférhetőségét korlátozni, ami adott esetben például azt jelenti, hogy nem tud pénzt felvenni, átutalási megbízást adni.

 

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el számlavezető Hitelintézetének hivatalos honlapján elérhető részletes tájékoztatót!

 

Amennyiben az átvilágítási intézkedéseket a fiókokban 2018. szeptember 1. után végezte el, illetve postai úton beküldte a szükséges nyilatkozatot és okmánymásolatot, akkor tekintse figyelemfelhívásunkat tárgytalannak.

 

Üdvözlettel:

 

Takarék Csoport

   

Figyelemfelhívás! - ismételt ügyfélátvilágítás

Felhívás Kötelező Ügyfél-átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek